Når du har fått rekonstruert bryst og brystvorten etter brystkreft, tatoverer vi til slutt rundt brystvorten slik at det blir mest mulig naturlig.

Illustrasjonsfoto av kirurg med utstyr for tatovering av brystvorte etter rekonstruksjon av bryst.

Foto: © Shutterstock

 

Tatovering av brystvorte er den avsluttende prosedyren i rekonstruksjon av bryst.

Spesialisthospitalet tilbyr tatovering av brystvorte. Kirurgene våre har lang erfaring med rekonstruksjon av bryst etter brystkreft. De bruker de beste og mest moderne metodene. Dette reduserer risikoen for komplikasjoner.

Les mer om behandlingene våre og rekonstruksjon av bryst etter brystkreft

Gratis konsultasjon

Hvis du vurderer rekonstruksjon av bryst får du en gratis konsultasjon på poliklinikken vår. Her legger vi en plan for behandlingen og inngrepet, og du får du svar på spørsmålene du har.

Få informasjon om priser og bestilling av time

 • Om behandlingen

  Ved hjelp av en tatoveringsmaskin fargelegger vi området rundt brystvorten slik at det nye brystet blir så autentisk som mulig.

  Du får lokalbedøvelse før tatoveringen. Tatovering er vanligvis ikke smertefull. Skulle du likevel kjenne ubehag kan du ta Paracet. Sykemelding er som regel ikke nødvendig.

 • Forutsetninger for inngrepet

  Spesialisthospitalet er et privat sykehus. Vi har for øyeblikket ikke avtale med det offentlige for dette inngrepet. Det betyr at du må betale for behandlingen selv. Hvis du har helseforsikring som dekker behandlingen kan du kontakte forsikringsselskapet ditt og gi beskjed om at du vil opereres hos oss.

  Det er 18 års aldersgrense for dette inngrepet. Ifølge Pasientrettighetsloven er det tillatt med tatovering av brystvorte fra fylte 16 år med samtykke fra foreldre eller foresatte.

 • Pris

  Les hva det koster for tatovering av brystvorte på Spesialisthospitalet her.

  Prisen inkluderer konsultasjon på poliklinikken, behandling med overnatting på sykehuset, tett oppfølging av kirurg og sykepleier samt to etterkontroller.

  Uansett hvilken behandling du ønsker er konsultasjonen det første steget på veien. Den sikrer at du får riktig behandling og at vi finner frem til den metoden som er best for deg.

  Vi har kort ventetid for tatovering av brystvorte. Bestill en gratis konsultasjon på poliklinikken vår her.

 • Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

  Ring oss på 485 09 570 eller send epost til post@spesialisthospitalet.no. Vi hjelper deg gjerne!

  Ifølge forskrift om markedsføring av kirurgiske inngrep kan vi ikke vise før-og-etter-bilder av denne behandlingen på nettsiden vår. Les mer om før-og-etter-bilder her. Våre dyktige kirurger vil vise deg før-og-etter-bilder på konsultasjon her hos oss på Spesialisthospitalet.

 • Priser

  Vi tilbyr konkurransedyktige priser på en rekke behandlinger innen plastikkirurgi, håndkirurgi og rekonstruksjon etter brystkreft.
  Les mer
 • Gratis konsultasjon

  Vi har kort ventetid på våre behandlinger. Bestill en gratis konsultasjon på poliklinikken vår. Les mer
 • Dette bør du vite

  Spesialisthospitalet er et privat sykehus, med noen av landets ledende og mest erfarne kirurger. Les mer