Kirurgene våre er blant landets ledende og benytter de beste og mest moderne metodene. Vi har som mål å ha Norges mest fornøyde pasienter og legger vekt på gode forberedelser og tett oppfølging.

Les mer om tjenestene våre her

Spesialisthospitalet ble etablert i 2016 og er eid av Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL). LHL har en lang og stolt historie som eier av helsetjenestetilbud, og driver spesialsykehusene LHL-klinikkene Glittre og Feiring i tillegg til rehabiliteringsinstitusjoner over hele landet.

I mer enn 25 år har klinikkene til LHL levert helsetjenester med svært gode medisinske resultater og har ifølge Kunnskapssenteret landets mest fornøyde pasienter.

Spesialisthospitalet holder til i vakre omgivelser på Feiring (47 km/ 40 min) nord for Gardermoen. Feiring er Norges største hjertesenter med over 15 000 hjertekirurgiske inngrep siden oppstarten i 1989. Denne solide, faglige kvaliteten er en viktig byggestein for etableringen av Spesialisthospitalet.

Lokaliseringen på Feiring sikrer svært gode rammebetingelser og høy sikkerhet ved eventuelle komplikasjoner. Anestesi- og intensivpersonell har bred erfaring med kompliserte tilstander, og intensivavdelingen tilbyr behandling på nivå med universitetssykehusene. Spesialisthospitalet har tilgang til blodbank og blodprodukter, mekaniske hjerteassistutstyr, fullt utstyrt klinisk kjemisk laboratorium, nyreerstattende behandling, og alle former for respirasjonsunderstøttende behandling. Dette gjør Spesialisthospitalet unikt i privat sammenheng i Norge.

Våren 2018 står et nytt og moderne sykehus på Gardermoen klart til bruk. Da vil alle aktivitetene på Feiring flytte hit, inkludert Spesialisthospitalet.

 • Priser

  Vi tilbyr konkurransedyktige priser på en rekke behandlinger innen plastikkirurgi, håndkirurgi og rekonstruksjon etter brystkreft.
  Les mer
 • Gratis konsultasjon

  Vi har kort ventetid på våre behandlinger. Bestill en gratis konsultasjon på poliklinikken vår. Les mer
 • Dette bør du vite

  Spesialisthospitalet er et privat sykehus, med noen av landets ledende og mest erfarne kirurger. Les mer